Laundry Day maakt nieuwe namen bekend

End-of-season festival Laundry Day is toch nèt iets dan de andere festivals. Ook voor de eenentwintigste editie pakt het festival weer uit met zeven stages, in de gekende revolutionaire, ingenieuze en spectaculaire 360° rondom-rond opstelling. Minstens even belangrijk, zo niet belangrijker, is de muzikale samenstelling van de verschillende podia. De organisatie kiest voor een verregaande samenwerking met de meest gerenommeerde Belgische nachtclubs en music- en lifestylecommunities. Het resultaat is een indrukwekkende line-up met een combinatie van live-optredens en dj-sets. Op de affiche: een innovatieve muziekselectie en een muzikaal gevarieerde mix van genres, van house en techno over opkomend hiphoptalent, tot urban, afrobeat en drum-'n-bass.

Onder de eerste namen zien we dan ook kleppers als Jeff Mills, Fritz Kalkbrenner en Booka Shade, maar ook Sevn Alias, Zwartwerk, Stikstof, TheColorGrey en Faisal.

Laundry Day vindt dit jaar plaats op 1 september op de Middenvijver te Antwerpen. Op de website vind je alle namen terug en ook alle partners van het festival. Tickets zijn al te koop.

31 maart 2018
Marc Alenus