Lana Del Rey deelt datum en cover van nieuwe plaat

Het nieuwe album van Lana Del Rey komt op 30 augustus.

Vorig jaar en dit jaar bracht Lana Del Rey sporadisch een aantal singles uit zoals Mariners Apartment Complex, Venice Beach en het wondermooie Hope Is A Dangerous Thing For A Woman Like Me To Have – But I Have It. En nog niet zo lang geleden was er ook nog een cover van Doing Time van Sublime, maar een album had Del Rey niet meer uitgebracht sinds 2017.

Dat lijkt nog niet lang, maar gelet op het feit dat haar debuut uitkwam en ze sindsdien al vijf albums uitbracht, werd het toch tijd dat er weer eentje verscheen. En kijk: op 30 augustus ligt ‘Norman Fucking Norman’ in de winkel, een plaat met maar liefst veertien tracks, waaronder de genoemde singles.

Vorige week liet Del Rey ook al weten dat ze twee clips opnam: “I think you’re gonna love the new double video I did with Rich Lee for two songs off the new record – fuck it I love you! And the greatest,”. Daarin zal bodybuilder/ acteur Brad Swanick een rol spelen. De man op de cover van de nieuwe plaat is de kleinzoon van Jack Nicholson, Duke Nicholson.

1 augustus 2019
Marc Alenus