Laatste namen voor Misty Fields

Zojuist maakte Misty Fields, één van de leukste ontdekkingsfestivals van Nederland dat dit jaar op 6, 7 en 8 september plaatsvindt, de laatste tien namen bekend.

Met onder meer Manchester’snieuwste sensatie Cabbage, de vintage garage-rockers van The Mystery Lights, garagepop-held Mike Krol en de Nederlandse psychsensatie Yin Yin.

De rest van het lijstje wordt aangevuld door Faux Ferocious, Holy Moly & The Crackers, Tallies, Donna Blue, la loye en LOVE COUPLE.

Eerder werd al bekend dat o.a. Together Pangea,Steve Gunn, Mauskovic Dance Band, JD Wilkes, Claw Boys Claw, Charlie Parr,Frankie & The Witch Fingers, Sports Team en nog veel meer deze zomer naar Misty Fields afzakken.

Naast nieuwe muziek presenteert het festival ook beeldende kunst, theater en documentaires. De sfeervolle, bosrijke festivallocatie en het uitgebreide aanbod aan eten & drinken maken de unieke festivalervaring compleet. Weekendkaarten voor Misty Fields zijn nu te koop via de website en kosten maar €42,50. Een kaartje voor de vrijdag kost €20,- en voor de zaterdag €30,-. Voor het zondagticket ben je slechts 5 euro kwijt.

Misty Fields vindt dit jaar plaats op 6, 7 en 8 september. Meer informatie over het festival en de kaartverkoop vind je natuurlijk op de website van het festival.

Foto via Misty Fields.

15 mei 2019
Kevin Vergauwen