Koop je ticket voor Belgisch Livestream Festival!

Wil je Belgische artiesten ondersteunen en hun inkomensverlies tijdens deze moeilijke lockdownperiode toch een beetje beperken?

Koop dan nu je ticket voor het Belgische Livestream Festival, dat muziekcollectief Artists Unlimited komende zondag 26 april voor het eerst organiseert. Toen de Nationale Veiligheidsraad vorige week besloot om alle zomerfestivals in ons land te annuleren omwille van de coronacrisis, schakelde Artists Unlimited, een collectief van artiesten en muziekfans, meteen een versnelling hoger. En dit in samenwerking met concertzalen Trix, Vooruit, Handelsbeurs en Ancienne Belgique.

Op de affiche van het eerste livestreamfestival staan mooie namen: Nick Bril, Absynthe Minded, Sioen, Noémie Wolfs, Tessa Dixson, An Pierlé + Koen Gisen, Gregory Frateur, Rare Akuma en Susobrino. Gastvrouw van dienst is Sofie Engelen. Om geluids-, beeld- en streamingkwaliteit van de bovenste plank te kunnen garanderen, werkt Artist Unlimited samen met productiehuizen CK Productions en Videohouse.

Een festivalticket kost 10 euro en kan gekocht worden via de website van het collectief. Je kan ook extra doneren om het initiatief naar de toekomst toe verder uit te bouwen voor de hele Belgische muziekindustrie. De livestream zal uitgezonden worden op 26 april, van 15.30 tot 23 uur. Een uur voor het festival van start gaat, krijgen de bezoekers een link om de livestream te kunnen volgen. 
20 april 2020
Jan Vael