Kom wat Closer/Dichterbij

Ben jij een culturele veelvraat en dompel je jezelf graag onder in een bad vol beeldende kunst, muziek, theater, literatuur én gastronomie? Het kan op Closer/Dichterbij, het festival dat voor zijn vierde editie zijn intrek neemt in het voormalige postgebouw op de Groenplaats in Antwerpen, de plaats waar nu Supermercado gevestigd is.

Het festival wil een band creëren, tussen kunstvormen onderling, tussen aanstormend talent en gevestigde kunstenaars, tussen publiek en artiest, tussen jong en oud, tussen kunst en sociaal engagement en tussen kunst en bedrijfswereld.

Wij focussen graag op het muzikale luik van het festival. Dat werd vormgegeven door Gregory Frateur van Dez Mona, samen met dj Hush Hefner. Zij stelden een avontuurlijk programma samen, geïnspireerd door het industriële karakter van de huidige locatie. Ze kozen voor elektronica en alternatieve pop en soul uit de binnen- en buitenlandse undergroundscene. Zo staan o.a. Ghosts by Raveyards, OY, Delv!s, Tamino, Dijf Sanders, Tjing Tjing en Evil Empire Orchestra op het programma.

Closer/Dichterbij vindt plaats van 16-20 november in Mercado op de Groenplaats te Antwerpen. De Expo loopt tot 18 december. Alle info op www.closerdichterbij.be

8 november 2016
Marc Alenus