Kendrick Lamar en J. Cole maken samen een album

Ter gelegenheid van Black Friday brachten Kendrick Lamar en J. Cole elk een song uit waarop de andere meewerkte. Allebei de songs heetten Black Friday, maar op de versie van Lamar rapt hij over A Tale Of 2 Citiez van Cole. Op zijn versie rapt J. Cole over Allright van Lamar.

De songs deden de geruchten over een verregaande samenwerking tussen de twee koningen van de rap aanzwellen en een recent interview met Ab-Soul, die net als Lamar op het Top Dawg Entertainment label zit, bevestigt die geruchten nog eens.

Ab-Soul verscheen in ‘The Breakfast Club’ om er over zijn eigen album ‘DWTW’ te praten, maar Charlemagne vroeg herhaaldelijk of hij  betrokken was in een samenwerking tussen Lamar en J. Cole. Uiteindelijk zei de MC dit: "I can't speak on that. I wish I could" en hij voegde er aan toe: "I don't really know too much about it. I just hope they use my verse."

Na nog wat aanmoediging bevestigde hij:  "There is [een album]. They got it. They got something in the works. They been working on that motherfucker for a while." 

10 december 2016
Marc Alenus