Kadavar brengt live-album uit

De Berlijnse populaire retrorockband Kadavar, die ter promotie van hun vierde studioalbum 'Rough Times' op een vijf weken lange tour trok door Europa (met Mantar & Death Alley), heeft op diezelfde tour live-opnames gemaakt, die ze nu uitbrengen.

 

In Novenber 2017 streek de band neer in Kopenhagen in het Pumpehuset en om één of de andere reden heeft Kopenhagen altijd een speciale aantrekkingskracht gehad op het Berlijnse trio. Vandaar dat er geen twijfel over bestond waar de opnames gemaakt zouden worden.

 

'Live In Copenhagen' is het tweede live-album van de band nadat vier jaar geleden 'Live In Antwerp' uitkwam. Het album komt uit op 12 oktober, vlak voor de start van een nieuwe Europese tour (met Monolord), die de band onder andere ook naar De Kreun en Helldorado brengt.

 

Je kan nu al terecht op de Nuclear Blast-pagina voor de verschillende pakketten die beschikbaar zijn, cd-liefhebbers kunnen een speciale 'Rough Times'-toureditie kopen, waar het live-album bijzit. Maar ook vinylliefhebbers worden in de watten gelegd: maar liefst vier verschillende soorten vinyl zijn verkrijgbaar.

 

En dit is nog niet alles: vanaf vandaag kan je ook genieten van de officiële video voor het ingetogen You Found The Best In Me.

 

17 augustus 2018
Bert Gysemans