KAAP presenteert...

Eerder kon u al lezen hoe Vrijstaat O en De Werf een samenwerking aangingen onder de vlag KAAP. Nu zijn ook de allereerste programma's bekend. 

Onder het luik jazz is het onder meer uitkijken naar concerten van Drifter, een Belgisch-Finse samenwerking, Kami Quintet, Trio Grande, Nordmann plays Dementia,... Verder is er ook een bijdrage inzake Chambres D'O met o.a. Craig Taborn, Lilly Joel, Beraadgeslagen en een interactieve familievoorstelling door Karen Willems & Eric Thielemans. 

En ook het B Major wordt fraai ingezet met onder meer Rawfishboys, waarachter Joachim Badenhorst en Brice Soniano schuilen, Heleen van Haegenborgh / Christian Mendoza, Insufficient Funs, Verneri Pohjola/Aki Rissanen, Amber Haze, Duo à l'encre en Glass Museum. Ook het concert Reijseger/Fraanje/Sylla stippen we graag aan. Net als het niet te missen Gensterconcert met Steiger en Thunderbelt.

Dat zijn maar een paar namen uit de reeks. Uiteraard vinden er een hele hoop andere voorstellingen, boekpresentaties en dergelijke plaats.

15 december 2016
Philippe De Cleen