Jessica Bouhez verwacht een ep

Fans van 'The Voice' zullen zich haar zeker nog herinneren.

Met haar versie van Issues van Jessica overtuigde Jessica Bouhez alle juryleden. Mathieu Terryn ging zelfs op de knieën om haar in zijn team te krijgen. Maar covers zingen, is iets anders dan eigen nummers brengen natuurlijk. Toch wist de jonge Antwerpse te overtuigen met eersteling Like You en de nieuwste If You Leave valt hier nog meer in de smaak. De lichthese stem vloeit heel natuurlijk over voorzichtige pianotoetsen die de onzekerheden van deze jonge vrouw verklanken.

In If You Leave zingt Bouhez over het overweldigende gevoel van verlatingsangst. Ze deelt de diepste emoties over de verheerlijking van een persoon en het voortdurende besef dat elk moment samen wel eens het laatste zou kunnen zijn. Het nummer vangt de fragiliteit van relaties en de angst om verlaten te worden op indringende manier. Voor Jessica is dit niet alleen een muzikaal experiment, maar ook een persoonlijke reis naar onontgonnen artistiek terrein.

En er komt snel meer want op 16 februari komt een eerste uit op Altered Records. 'Letters To Lovers' zal zes nummers bevatten, gaande van dansbaar werk tot diep emotionele ballades zoals deze.

Via deze speciaal daarvoor gemaakte website kan je een online brief naar één (of meerdere) lover(s) sturen en daarmee de liefdesbrief terugbrengen naar 2024. Op 3 maart 2024 speelt Bouhez een exclusieve releaseshow in Kavka (Antwerpen) en daar zullen enkele special guests aanwezig zijn: Tinder-matches van Jessica zullen nietsvermoedend uitgenodigd worden om samen met haar naar een concert te gaan. Alleen weten ze niet dat zij de artiest op het podium zal zijn.

11 februari 2024
Marc Alenus