Jamie Lawson brengt vijfde studioalbum uit

Op vrijdag 29 maart 2019 brengt Jamie Lawson, gekend van Wasn’t Expecting That, zijn vijfde studioalbum uit.

In 2018 reisde Jamie Lawson doorheen Europa als special guest tijdens de stadium tour van zijn goeie vriend Ed Sheeran. Alsof Lawson het in die periode nog niet druk genoeg had, vond hij ook de tijd om te werken aan zijn vijfde album.

Net omdat hij dit album grotendeels heeft geschreven tijdens een tour, werden de nummers in diverse studio’s doorheen Europa opgenomen om dan in de Camden Recording Studios te Dublin samen te smelten tot het nieuwe album: ‘The Years In Between’.

Het nummer The Answer werd gekozen als eerste single van dit nieuwe album, dat op 29 maart wordt uitgebracht onder het nieuwe record label van Ed Sheeran – Gingerbread Man Records. Jamie Lawson is trouwens de eerste artiest die muziek uitbracht onder Ed Sheerans nieuwe label.

Op 12 april start Jamie Lawson’s tournee doorheen Europa. Deze tournee brengt hem op zaterdag 27 april naar België. Samen met special guest Andy Burrows zal hij te zien zijn in Het Depot in Leuven. Tickets zijn verkrijgbaar bij Fnac Leuven, Bilbo Leuven en Het Depot.

25 maart 2019
Marjolein De Smet