James Blunt naar Brussel

2019 wordt het jaar waarin de Britse serial lover James Blunt opnieuw in de spotlights verschijnt.

De kersverse single Cold wordt op 25 oktober gevolgd door zijn nieuwe plaat 'Once Upon A Mind'.

Hoog tijd voor de charismatische zanger dus om opnieuw de wijde wereld te gaan verkennen.

De Belgische fans mogen hun agenda aankruisen op 25 februari 2020, voor een concert in Vorst Nationaal.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 6 september om 10u.

Foto: persbericht Live Nation.


 

rt, Gustav Mahler en Eric Whitacre vertalen de gevoelens die bevreemdend, chaotisch, donker maar ook puur, hoopgevend en inspirerend zijn. Centraal staat de passie voor muziek én de geluidskwaliteit.

"Samenwerken met het Vlaams Radiokoor is voor ons een droom die werkelijkheid wordt en geeft ons een unieke kans om één van de meest emotionele klanken, namelijk het geluid van een koor, te kunnen gebruiken om onze boodschap over te brengen," zegt Meesters.

Na de officiële start met onder andere drummer Lander Gyselinck, bassiste Anneleen Boehme en pianist Bram Delooze eerder dit jaar, vond rien à voir een gedroomde partner in het Vlaams Radiokoor en muziekdirecteur Bart Van Reyn.

 “De kunst om intens te luisteren tijdens een concert: we vergeten het soms in deze visuele wereld. Onlangs dirigeerde ik een concert waar we het publiek vroegen om de ogen te sluiten. Iedereen deed het, eerst onwennig, maar er hing een elektrische sfeer in de ruimte. Tranen vloeiden. Die vergeten kunst herstellen, die diepe emoties tot leven brengen, dat is een streven dat we delen met Karl en rien à voir,” vertelt Bart Van Reyn.

De concertreeks ‘rien à voir’ trapt af op 26 september in Flagey te Brussel en zal te horen zijn in Brugge (26 okt), Lier (9 nov) en Antwerpen (17 nov).

Meer info en tickets via www.vlaamsradiokoor.be.

30 augustus 2019
Kevin Vergauwen