Is Zingem Beeft het laatste zomerfestival?

Ze gaan het zelf niet graag horen, dat ze bij de zomerfestivals horen, maar door het lot (nieuwe zaal, nieuwe datum) en de seizoenskalender lijkt dat toch het geval te zijn. 

Is Zingem Beeft het laatste zomerfestival?

Maar net zoals de zomer zich nog niet geeft, weigeren ze dat ook bij Zingem Beeft te doen. De organsiatie verhuist dit jaar  naar een grotere zaal, namelijk De Mastbloem (Kruisem), maar door de grote bezettingsgraad van deze tempel moest de datum aangepast worden. En dus kan je hier op 17 september hier terecht voor de betere portie metaal en aanverwanten. 

Op de affiche, proper vok als daar zijn Patroness, Stories From The Lost, lokale helden Carrion (die plannen een live-video op te nemen op het festival), Your Highness, Cobra The Impaler en Reject The Sickness, die door het afhaken van Spoil Engine (nog steeds op zoek naar een vervang(st)er van zangeres Iris) headliner zijn.  

Ondertussen staat het uurschema ook online op Zingem Beeft. Daar kan je eveneens je tickets scoren. Voor de prijs van amper drie biertjes op het concert van Rammstein volgend jaar krijg je maar liefst zes bands. Doe er je voordeel mee! 

12 september 2022
Bert Gysemans