Info over terugbetaling Sting op Gent Jazz

Vorige week annuleerde Sting op de valreep zijn geplande optreden op Gent Jazz, dit op doktersadvies.

Er werd geopperd dat het niet gemakkelijk zou worden op die tickets terugbetaald te krijgen. Vandaag gaf de organisatie van Gent Jazz meer tekst en uitleg hierover. Er wordt - terecht - begrip gevraagd voor de financiƫle gevolgen voor het festival door deze uiterst uitzonderlijke omstandigheden.

Digitale tickethouders kregen ondertussen een mail van Gent Jazz.

Tickets kunnen ofwel volledig terugbetaald worden, ofwel aan de helft van de prijs voor gewone tickethouder. In dat laatste geval krijg de bezoeker een waardebon van 20 euro waarmee in 2020 tickets of jazztons kunnen aangeschaft worden. Wie geen terugbetaling wenst krijgt een waardebon van 50 euro.

Hetzelfde principe geldt voor houders van een 'Golden Circle-ticket'. Zij krijgen een bon van respectievelijk 70 of 30 euro in het geval van geen of een halve refund.

Festivalgangers moeten hun keuze bekend maken voor 31 juli via het e-mail adres sting@jazz.be met vermelding van naam, adres en e-mailadres waarmee u uw ticket heeft gekocht.

Bovendien vraagt de organisatie aan de bezoeker een pdf (foto) van het ticket mee te versturen. En in geval van volledige of gedeeldelijke terugbetaling het rekeningnummer.

Een mooie geste voor een onverwachte situatie als u het ons vraagt...

Klik hier voor de officiƫle informatie.

Foto: Gent Jazz.

17 juli 2019
Erik Van Damme