Hiphopfestival OUT THE FRAME krijgt editie in openlucht

Voo?uit en All Eyes On Hip Hop verwelkomen fans gratis op Boomtown op 25 augustus.

Wie hongert naar live hiphop, kan beginnen aftellen! Want op woensdag 25 augustus kapen Lord Apex, Miss Angel, MC Yallah & Debmaster, Ashley Morgan, BRYN, abrahamblue en M I M I het festivalpodium van Boomtown in Gent. Daarmee krijgt OUT THE FRAME – na een afgelaste ‘derde’ editie in 2020 – dit jaar een uitzonderlijk vervolg in openlucht. De concerten op de Kouter zijn gratis, wel heb je een Covid Safe Ticket nodig.

Voor het hiphopfestival OUT THE FRAME slaan Kunstencentrum Voo?uit en All Eyes On Hip Hop straks dus de handen ineen met Boomtown, dat plaatsvindt van 24 tot 27 augustus op de Kouter (Kiosk) in Gent. De tweede dag staat helemaal in het teken van hiphopmuziek die flirt met indie, electronica, spoken word en r&b.

Wouter Vanhaelemeesch, muziekprogrammator van Voo?uit: “We ruilen onze zalen in voor de openlucht. Na anderhalf jaar corona, inclusief een gecancelde OUT THE FRAME vorig voorjaar, vonden we het toch belangrijk om iets voor de hiphopfans te doen. Dus tasten we straks opnieuw de grenzen van het genre af en geven we alternatieve stemmen een platform. Geen clichés dus maar verrassende underground hiphop.”

18 augustus 2021
Marc Alenus