Het zijn weer Weerdse Bierfeesten

Discobaar A Moeder, Gers Pardoel en Milo Meskens zijn maar enkele van de namen op de affiche.

Op 3 en 4 mei vloeit het gerstenat weer rijkelijk in Weerde en dat traditioneel op de klanken van enkele leuke bands, dj's en andere acts. Het zijn met andere woorden weer Weerdse Bierfeesten.

Op vrijdag 3 mei is er plaats geruimd voor Hammertime, een nineties-coverband, Discobaar A Moeder, de partycoverband Rita en huis-dj Harry. Lindsy, bekend van The Voice Kids (VTM), mag de kinderen eerder op de dag animeren.

De acts op zaterdag zijn Gers Pardoel met live band, Milo Meskens, Franky Jones (Bonzai), Partyshakerz, Dirk Stoops, Chackie Jam en ICTO, de twee laatsten bekend van De Nieuwe Lichting. Ook nog plaatjes draaien doen 5napback en lokale platenridder DJ De Bondt.

Tickets blijven zeer democratisch en zijn te bestellen via www.weerdsebierfeesten.be, waar je ook alle info kan terugvinden.

Dat het sympathieke peren zijn in Weerde, zal je ons alvast niet horen ontkennen, want wij mogen duotickets weggeven voor de zaterdag van het festival. Al wat je daarvoor moet doen, is een e-mail sturen naar win@damusic.be. #GRATISTICKETS

1 april 2019
Patrick Van Gestel