Het regent concertnieuws

Novemberse buien met een hoop topconcerten in zich.

Het clubcircuit draait momenteel op volle toeren, maar het ijzer moet gesmeed worden als het heet is, dus droppen enkele concertzalen nieuwe namen. Hou u vast, hier komen ze. 

Strand of Oaks (warming up show) op 4 februari in de 4AD.

Met 'Eraserland' schudt Tim Showalter, het muzikale brein achter Strand of Oaks, een ijzersterke lp uit zijn mouw. In tien intense, doodeerlijke en rauwe songs legt hij wederom zijn ziel bloot. Repeteren en opwarmen voor zijn Europese tournee doet hij bij ons. En daar kan jij bij zijn… 

Moddi en Camille Camille op 8 februari 2020 in Muziekclub N9.

Zanger, activist en verhalenverteller: Moddi is het allemaal. De Noorse singer-songwriter is een van de uithangborden van de nieuwe generatie geëngageerde folkzangers.

King Krule op 3 maart 2020 in de Ancienne Belgique.

De Londense zanger, songwriter en producer Archy Marshall, begon tien jaar geleden muziek te maken onder de alias Zoo Kid.  Zijn eigenzinnige lo-fi sound en diepe, klagende croonerstem sprongen meteen in het oog.

Destroyer op 3 mei 2020 in Trix.

Eind oktober liet Dan Bejar weten dat de opvolger van ken (2017) op 31 januari 2020 gelanceerd zal worden. De aankondiging van het nieuwe album Have We Met gaat gepaard met de release van een nieuwe single + clip getiteld Crimson Tide, én een tour door Noord-Amerika en Europa.

Meer info kan u vinden op de websites van de respectievelijke artiesten of concertzalen.

 

19 november 2019
Nick Van Honste