Headbangers's Balls Fest uitgesteld

Het metalfestival heeft een nieuwe datum gevonden.

Headbangers's Balls Fest uitgesteld

't Zijn barre tijden voor bands, zalen, muziekliefhebbers en organisatoren, dat moeten we u vast niet vertellen. Gelukkig zitten aan de keukentafel, in strijkkamer of in de berging een hele hoop thuiswerkende mensen uit de muziekindustrie die druk bezig zijn om de reeds gecancelde shows al om te boeken en om wat duidelijkheid te krijgen over wie nu wel of niet op toer komt. 

Sommige shows of festivals slaan een jaartje over, anderen, zoals de West-Vlamingen van het metalfestival Headbanger's Balls Fest, nemen het zekere voor het onzekere en hebben al een nieuwe datum geprikt later op het jaar. Het festival, waar onder andere Corrosion Of Conformity, Orange Goblin en Dool op de affiche prijken, wordt dus niet afgelast, maar uitgesteld naar 19 september 2020. De organisatie is druk in de weer met het treffen van regelingen met de bands. 

Alle reeds aangekochte tickets blijven geldig voor deze uitgestelde datum. Mocht je een ticket hebben en toch verhinderd zijn, stuur dan een mail naar info@headbangersballs.be voor de nodige praktische regelingen.

18 maart 2020
Bert Gysemans