Hart voor hard

Fans van het hardere genre werden nu echt in de watten gelegd, toevallig net voor de StuBru Graspop-special, die normaal dit weekend plaats zou vinden. 

De eerste band, die deze morgen een nieuw nummer dropte, was Stake, die met The Weight Of Our Age nog maar eens onderstrepen dat de vier nog altijd bevlogen zijn door harde muziek en zich al aan het voorbereiden zijn op de aankomende Benelux-tour. 

Huracán stelde dan weer de video voor het nieuwe nummer Bruises voor. De audiopremière werd al bij Andries Beckers' 'Staalhard'-show op Willy gegeven, maar het grote publiek kreeg hem vandaag voor het eerst te horen en zien. 

Maar laat ons ook de noorderburen niet vergeten, want Splinter, de helft van Death Alley, één derde van Birth Of Joy en één derde van Vanderbuyst, kwam met een nieuwe nummer, Brand New Future, van het binnenkort te verschijnen album 'Filthy Pleasures', dat uitkomt op Robotor Records, het label van de vrienden van Kadavar. Trouwens, binnenkort gaan ze toeren met Sloper, de band van Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) en Mario Goossens (Triggerfinger). 

19 juni 2021
Bert Gysemans