Guy Verlinde brengt live-album uit

Een liveplaat uit de coronatijd

Op 25 september 2021 speelde Guy Verlinden met zijn nieuwe band The Artisans of Solace in de Gentse Minardschouwburg. Het optreden werd niet enkel gefilmd, maar ook multi-track opgenomen. Tijdens het mixen van het concert voor de video’s, was hij zodanig onder de indruk van de kwaliteit van de opnames dat het idee groeide om een live album uit te brengen op cd en dubbelelpee. 

‘Live At Minard’ zal zestien songs tellen, goed voor meer dan zeventig minuten livemuziek. Aangezien de wachttijden in de perserijen oplopen wordt de release voorzien rond 1 oktober 2022.

Wanneer je het album nu voorbestelt, krijg je het opgestuurd vanaf de bestelling wordt geleverd. Daarnaast krijg je een korting van €3 (€15 ipv €18) op de cd en 5 EUR (€25 ipv €30) op de dubbel-lp. Er is ook een mogelijkheid om vrijblijvend €25 te doneren om dit project te helpen ondersteunen, want na twee jaar van concert annuleringen door corona, is elke hulp welkom. In ruil komt jouw naam in het boekje van de cd en de lp (actie geldt tem 31/3).

Bekijk hier de video teaser op YouTube

Bestel via deze link nu al het live album

16 maart 2022
Marc Alenus