Gentle Promotion wordt Les Fabuleux

Gentle Promotion gaat na dertien jaar en twee nieuwe medewerkers verder onder een nieuwe naam.

Zaakvoerder Amélie Van Hoorebeke vertelt: “Les Fabuleux staat nog steeds voor top notch en dedicated promotie voor nieuwe en gerenommeerde artiesten, labels, evenementen en festivals.” Artiesten, die alles in eigen beheer doen, kunnen voortaan ook bij Les Fabuleux terecht voor extra consultancy en DSP pitching.

“Ons team en onze expertise is door de jaren heen uitgebreid en gegroeid. Het werd tijd om die evolutie te vieren met een nieuwe naam”, aldus Amélie, die in 2009 Gentle Promotion oprichtte na een decennialange carrière als promotion manager en product manager voor het onafhankelijke label V2 Records Belgium.

De naamsverandering weerspiegelt de positieve waarden en werkethiek die Amélie, Charlotte en Judith delen. “Les Fabuleux wil anders zijn dan sommige grote spelers in de industrie. Toegankelijkheid, transparantie, warmte en menselijkheid staan bij ons centraal”, aldus Amélie. “Bovendien houden we onze werking manageable, zodat we genoeg tijd en ruimte kunnen bieden aan elke klant. Die koers blijven we ook in de toekomst varen.”

2 december 2022
Marc Alenus