Exum lost volgende single

Enkele maanden geleden was er al het opmerkelijke verhaal van Antone Exum, die een carrière in de NFL (de nationale American Football-competitie in de VS) inruilde voor een bestaan als muzikant.

EXUM wist ons toen te verrassen met het epische indienummer Dark Kept Secret, waarmee hij de soulvolle stem in de kijker zette. Met de gloednieuwe single Bad Chick Bad Dude bewijst hij over meer te beschikken dan enkel een steengoede zangstem.

Over een trippy beat, die doet denken aan JPEGMAFIA of Injury Reserve rapt EXUM zo agressief dat je er haast bang van zou worden. In de knotsgekke videoclip zien we een cartoonversie van EXUM, samen met zijn vrouwelijke partner twee banken beroven, varkensachtige politieagenten afknallen om dan uiteindelijk de dag af te sluiten met een vrijpartij. “She Bonny and I’m Clyde / Bad chick, bad dude”, verwijst hij in het refrein naar het befaamde Amerikaanse koppel criminelen.

Met Bad Chick Bad Dude toont EXUM zijn veelzijdigheid als artiest en maakt hij je als luisteraar benieuwd naar wat hij nog allemaal in de mars heeft. In een persbericht liet hij overigens weten het debuutalbum ‘Xardinal Coffee’ uit te brengen op 4 juni onder eigen label ücke. EXUM is er eentje om in de gaten te houden.

27 maart 2021
Hannes Deraedt