Eindelijk meer WWWater

Toen we WWWater aan het werk zagen op Big Next Weekend wisten we meteen dat we met een talent te maken hadden. Frontvrouw Charlotte Adigéry had dat talent laten rijpen bij Baloji en Arsenal won vorig jaar niet alleen ons hart, maar ook de Red Bull Elektropedia Award voor grootste belofte.

WWWater wordt een soloproject genoemd, maar eigenlijk vormt Adigéry een tandem met Steve Slingerneyer en binnenkort wordt het een trio met ook Bolis Pupul er bij. Die kennen we beter als Boris Zeebroek, zoon van Kamagurka en lid van Hong Kong Dong en The Germans. Hij schreef mee aan de muziek van de eerder deze maand op het Soulwaxlabel DEEWEE uitgebrachte ep die uitkwam onder Charlotte Adigéry’s eigen naam en zal vanaf de show in de AB op 18 mei ook mee op het podium staan.

Adigéry was ook al te horen op de soundtrack van ‘Belgica’ als Charlotte. Het nummer The Best Thing dat daarop stond was al de perfecte smaakmaker voor wat nu de eerste officiële WWWater-single is.

Nog meer WWWater kan je meemaken op 2 april op URB in Brugge, op 7 april op ‘Ik Zie U Graag’ te Breda en samen met A/T/O/S dus op 18 mei in de AB.

 

21 maart 2017
Marc Alenus