Eerste vijftig namen voor Alcatraz

Nu de zomer voorzichtig in de herfst overgaat leek het voor de organisatie het ideale moment om een eerste reeks namen los te laten. 

Alcatraz Open Air heeft er opnieuw voor gekozen om het pad te blijven bewandelen van de jongste edities: vier podia met thema’s die terugkeren, maar toch vooral tot doel hebben om een zo breed mogelijke affiche aan te bieden. Voor de editie van 2024 blijft deorganisatie trouwens trouw aan het DNA en de basisprincipes, waarmee alles begon: zorgen voor een knallende line-up met een uitgesproken focus op een unieke festivalbeleving. Maar tegelijk is men niet blind voor de feedback van vorig jaar, met name het niet altijd vlot lopende ECO muntsysteem en de verschillende podiumwijzigingen. Daar gaat aan gewerkt worden.

Nu, de zomer van 2024 is nog ver weg, maar wij maken ons alvast klaar voor headliners Architects, Amon Amarth en Opeth, maar evengoed voor de dertigste verjaardag van Hatebreed, de eerste passage van Green Lung of de terugkeer van Brant Bjork op het festival. Genoeg te rapen voor iedereen dus. 

Alcatraz gaat volgend jaar door van 9 tot en met 11 augustus en de ticketverkoop is bij deze dus ook gestart. 

13 oktober 2023
Bert Gysemans