Eerste namen voor Gent Jazz

STUFF., Jef Neve en Gonzalo Rubalcaba en Aymée Nuviola zijn de eerste namen van de twintigste editie van Gent Jazz.

De twintigste editie van Gent Jazz zal, omwille van de bekende redenen, nog een beperkte editie zijn, maar de eerste namen geven toch al aan dat ze op de Bijloke alles uit de kast halen om er een mooi feest van te maken.

STUFF. bracht onlangs nog een nieuw album uit, waarover je hier alles kan lezen. Zij brengen de plaat live op 17 juli. Jeff Neve (13/7) heeft zichzelf en zijn publiek warm gehouden met talloze live streams en is altijd goed voor een volkstoeloop en Het Cubaanse duo Gonzalo Rubalcaba & Aymée Nuviola (12/7) zal op Gent Jazz laten zien (en horen) waarom het gerenommeerde magazine Jazzwise onlangs schreef dat hun album ‘Viento y tiempo’ op een onwaarschijnlijk inventieve wijze het muzikale verleden én heden van Cuba fêteerde.

Tickets kosten €39 – €44 en zijn enkel te koop via www.gentjazz.com. Kindertickets (-12 jaar) kosten €8. Omdat er nog steeds geen duidelijkheid bestaat over de coronamaatregelen in juli, worden tickets voorlopig enkel per tafels van twee of vier personen verkocht. Gent Jazz vindt plaats van 8 tot 18 juli.

29 mei 2021
Marc Alenus