Eerste namen voor Fuzz Club 2020

Voor het Fuzz Club Festival te Eindhoven zijn de eerste vijf namen bekendgemaakt: The Heads, Sonic Boom, Acid Rooster, Verstärker en Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs zullen op 28 en 29 augustus ten dans spelen in de Effenaar te Eindhoven. 

De organisatie heeft ondertussen een reeks "Early Bird Tickets" vrijgegeven, wie eerst komt, eerst maalt. Ook werd er al bevestigd door diezelfde organisatie dat er op 27 augustus een extra "warm-up" show zal voorzien worden. 

Kan je zolang niet wachten? Dan zou je in diezelfde zaal het tienjarig jubilieum mee kunnen gaan vieren op 15 mei met Radar Men From The Moon, vorig jaar nog op het Fuzz Club Festival. Hun nieuwe album komt uit op 8 mei en heet 'The Bestial Light' en net vandaag verscheen hun eerste single Eden in Reverse.

De band spreekt zelf van minder electronica, én meer post punk en dat lukt hun goed met een tweede drummer en zanger bovendien. 

 

 

 

.heet 'The Bestial Light' (8 mei) en vandaag verscheen de eerste single via The Quietus: 'Eden in Reverse'. Minder elektronica, meer post punk, dat was duidelijk het uitgangspunt. Met een tweede drummer en zanger bovendien. En dat klinkt gruwelijk vet!

5 maart 2020
Bert Gysemans