Een nieuw muzikaal en culinair concept: Unwind

Een gloednieuwe muzikaal en culinair event in het Antwerpse Rivierenhof.

In de vrije dagen van Hemelvaart, woensdag 25 en donderdag 26 mei word je ondergedompeld in de wondere wereld van ‘Unwind’, een gloednieuw muzikaal verhaal in het groene hart van het Antwerpse Provinciaal Groendomein Rivierenhof.

Middenin (en met respect voor) de natuur wordt een tweedaags muziekfestijn voorgeschoteld voor de fijnproever. Met het befaamde OLT Rivierenhof en een tweede podium verstopt in het groen als uitvalsbasis kan de muzikale ontdekkingsreiziger, fantastische muziek, Belgische craft bieren, handpicked natuurwijnen en Antwerpse culinaire hoogstandjes ontdekken.

Geen stuwende mensenmassa en volop keuzes maken, maar gezellig en relaxed onthaasten in de met zon overladen natuur.

Op het podium te begroeten: Villagers, Gabriel Ríos, STUFF., Alfa Mist, Naima Joris, YĪN YĪN, Neue Grafik Ensemble, Joel Culpepper, Loupe en meer (die namen volgen later.

Microbrouwerijen Cabardouche, Tipsy en Brussels Beer Project schenken lekkere artisanale biertjes. Antwerpse natuurwijn-experten Roeland Fort en sommelier Daan Guelinckx ‘put the wine in Unwind’.

De vuurwizards van Zouterover stillen met plezier je honger. Geen fastfood - maar slowfood, circulair, lokaal en (h)eerlijk. En als afsluiter duiken we donderdag de nacht en de stad in met een afterparty bij de buren van Muziekcentrum Trix.

Take the time to Unwind…Slow is more!

Meer info en tickets, hierzo! http://www.unwindfestival.be

9 maart 2022
Marc Alenus