Eefje De Visser lanceert unieke concertfilm

Wij houden wel van artiesten die van aanpakken weten.

Na de succesvolle en bejubelde release vierde plaat ‘Bitterzoet’ zag Eefje De Visser de volledige voorjaarstournee door de coronacrisis in het water vallen, maar ze blijft niet bij de pakken zitten!

Omdat Eefje en haar band na een reeks try-outs voelden dat ze bijzonder sterk in de schoenen stonden met een live show die muzikaal, maar ook qua vorm met verfijnde choreografieën en een subtiele lichtshow op punt stond, besloot ze een bijzondere concertfim uit te brengen. De première is voorzien voor vrijdag 3 juli, niet toevallig het weekend dat ze normaal op Rock Werchter zou staan. De film biedt naast een (alternatieve) live show een bijzonder kijkje in haar wereld, gefilmd in De Robot Studios, een Gentse loft waarin Eefje werkt, slaapt en leeft.

Met de concertfilm wil Eefje de Visser crew en muzikanten door de Coronacrisis helpen. De inkomsten worden verdeeld onder het team, de vaste band, crew en iedereen die meewerkt aan de film. Daarnaast wil ze ook de fans een ervaring brengen waarin popmuziek, choreografie, licht en decor een artistiek geheel vormen.

De film zal te zien zijn op 3 juli om 21h00 online. Tickets zijn te verkrijgen vanaf de basisprijs van 10 euro. Tickethouders voor één van de concerten van de releasetour krijgen vijftig procent korting. Er is ook de kans om meer te betalen in ruil voor extra’s zoals bij crowdfundings gangbaar is. Meer info en tickets via deze link

6 juni 2020
Patrick Blomme