Dunk! Festival pakt uit!

In stilte werken ze naarstig verder aan de affiche van het festival.

En als je alle bands van Dunk! Festival zo al eens op een rijtje ziet, kan je alleen maar besluiten dat de door Error Design getekende affiche ondertussen indrukwekkend begint te worden. 

Wat te denken van Ufomammut (IT), Ranges (USA), de Portables (BE) Where Mermaids Drown (FR), I Hear Sirens (USA) Coldbones (UK), Lili Refrain (IT), Astodan (BE), Cecilia::Eyes (BE), Fågelle (SE), Bersarin Quartett (DE), Oh Hiroshima (SE), It Was A Good Dream (USA) en Sagor Som Leder Mot Slutet (SE). Voeg daar nog eens de eerdere namen van Yob (USA), Big ‡ Brave (CAN), Malämmar(SP) en Outlander (UK) bij en je weet dat dit een postrockshoegazemetalfeest is dat je niet mag missen. 

De ticketverkoop loopt al. Vergeet niet 26, 27 en 28 mei vrij te houden en dat het in Kunstencentrum Voo?uit te doen is. 

Als generale repetitie of verre pre-Dunk!-show speelt in diezeflde Voo?uit, op 7 april het Ierse postrockcombo God Is An Astronaut. De voorstelling stond oorspronkelijk gepland in de balzaal, maar is ondertussen verkast naar de concertzaal waardoor er terug tickets verkrijgbaar zijn. Die kan je hier bestellen. Het Duitse Kokomo mag de avond openen. Het zal meteen de eerste kennismaking van het Dunk!-publiek zijn met de nieuwe locatie. 

17 december 2021
Bert Gysemans