Drie keer live voor Obituary

Drie keer feest.

De death-metallegendes en livebeesten pur sang van Obituary gaan voor hun fans maar liefst drie shows streamen. De pandemie noopt het kwintet uit Florida ertoe in hun thuisbasis te blijven zolang er geen oplossing is gevonden voor heel deze situatie. 

Drie shows, inderdaad, en het zijn niet de minste. Op 17 oktober wordt er afgetrapt met een "full" versie van het legendarische debuut 'Slowly We Rot', een week later is het aan opvolger 'Cause of Death' en op 7 november is het uitkijken naar een zogenaamde 'rare classics' sessie waar de band de kluis opentrekt, en gaat grasuinen in de nummers van hun 35 jarig bestaan en live speciale versies, aangepaste covers, b-kanten, en andere zaken zal brengen. Je kan het zo gek niet bedenken. 

De twee eerste shows zullen live gestreamd worden vanuit de ESI Streaming Studio in Tampa, FL. De derde, de rare classics show, zal worden uitgezonden vanuit de thuishonk van Obituary: hun eigen opname studio in Gibsonton, Florida. Alle shows zullen voor Europa uitgezonden worden om 23u, dus zorg alvast dat je uitgeslapen bent.  

Tickets zijn verkrijgbaar via de Obituary's webpagina. Er is een speciale actie voor wie alle shows wil volgen. En als je er dan toch bent, kijk eens wat verder op Obituary's pagina want er is een hele reeks aangepaste merchandise in hun shop. Oh ja, en de metalquote van de dag: "I don't have COVID, I'm just rotting."

29 september 2020
Bert Gysemans