Drie keer is scheepsrecht voor Sting en Gent Jazz

Gent Jazz kondigt nog een keer Sting aan…

Drie keer is scheepsrecht voor Sting en Gent Jazz

De editie van de volgende Gent Jazz vindt plaats van 8-17 juli. Er verschijnen drie artiesten die we deze zomer al verwachtten op het festival: het Britse popicoon Sting (14 juli), de even legendarische singer-songwriter Van Morrison (11 juli) en legende in spe Ibrahim Maalouf (9 Juli). (Ja, dit wordt het derde jaar op rij dat Sting op Gent Jazz te zien is).

Maar er komen nog drie andere headliners van hetzelfde kaliber: Herbie Hancock (10 juli) ongetwijfeld de peetvader van de hedendaagse jazz, Gregory Porter (17 juli) de (jazz) stem van zijn generatie, en de koningin van melancholie Agnes Obel (15 juli).

En om te blijven investeren in onze Belgische talenten, werden Black Flower (9 juli), Antoine Pierre URBEX (10 juli), Compro Oro (11 juli) en AliA (10 juli) toegevoegd aan de affiche. De laatste beperkt zich niet tot het podium - AliA is ook een van de meest getalenteerde dj's van het land - ze zal die dag ook de curator zijn van de Garden Stage.

De kaartverkoop voor 9, 10, 11, 15 en 17 juli start nu op gentjazz.com.

De kaartverkoop voor 14 juli (Sting) begint pas op 25 september, om ervoor te zorgen dat iedereen die dit jaar Sting-tickets heeft gekocht, de kans heeft gehad zijn voucher in te wisselen. Om dezelfde reden gaan Golden Circle-tickets voor 11 juli (Van Morrison) pas op 25 september in de verkoop. Mensen die eerder tickets hebben gekocht, worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

9 september 2020
Marc Alenus