Down The Rabbit Hole geeft eerste namen vrij

Het jachtseizoen is in volle gang, maar de konijnen zijn niet bang en komen dit jaar al vroeg uit hun hol met groot nieuws.

Het jachtseizoen is in volle gang, maar de konijnen zijn niet bang en komen dit jaar al vroeg uit hun hol met groot nieuws.

Ze dansen op 29 juni tot en met 1 juli op de Groene Heuvels in Beuningen samen met onder andere Nick Cave & The Bad Seeds, Queens of the Stone Age, David Byrne, Fink, Franz Ferdinand, Nils Frahm, Odesza en Sampha.

Ontdek alle eerste namen in onderstaande trailer.

Vergeet op 1 december niet de wekker te zetten en de oppas te bellen want op 1 december om tien uur 's ochtends begint de kaartverkoop van Down The Rabbit Hole 2018!

Voor een festivalticket betaal je €149,- (excl. €10,- servicekosten). Het is mogelijk om een festivalticket in drie termijnen te betalen.

Wie vrienden heeft, wint! Er zijn speciale groepstickets verkrijgbaar: voor 10 tickets betaal je €1.190,- (excl.10 x €10,- servicekosten). Dat is dus 30 euro korting per ticket!

Camper Camping tickets gaan ook op 1 december in de verkoop: deze zijn verkrijgbaar voor €79,- (incl. servicekosten). Dit jaar zijn er ook Camper Camping tickets met elektriciteit verkrijgbaar.

1 december gaan de parkeertickets, DTRH treinretouren en de accommodaties op de Rabbit Resort ook in de verkoop. Kijk voor alle gedetailleerde ticketinformatie op de ticketpagina van de site.

28 november 2017
Philippe De Cleen