Dotan annuleert optredens

"Helaas heb ik de enorm moeilijke beslissing moeten nemen om alle shows van de komende maanden te annuleren. Ik kan echt niet wachten om terug te keren op het podium, maar helaas ben ik er nu simpelweg nog niet klaar voor. Het werken aan nieuwe muziek duurt langer dan verwacht. Ik vind het heel belangrijk om de juiste verhalen te vertellen met mijn muziek en wil terugkomen met iets waar ik compleet trots op kan zijn. De komende maanden ga ik mij hier volledig op richten. Ik waardeer het enorm om te voelen hoe loyaal jullie wachten op nieuwe muziek en mij al jaren steunen. Ik beloof dat het het wachten absoluut waard zal zijn! Liefs, Dotan"

Het geplande optreden van Dotan in de Ancienne Belgique op 16 mei werd deze ochtend geannuleerd.

Tickets aangekocht via de website van de Ancienne Belgique worden automatisch terugbetaald binnen een termijn van 30 dagen, via het betalingsmiddel gebruikt bij de aankoop van de tickets.

Ticketkopers die hun tickets aankochten in de Ticketshop van de Ancienne Belgique worden gevraagd deze terug te sturen, met vermelding van hun bankrekeningnummer, naar: AB Ticketshop, Anspachlaan 110, 1000 Brussel, of deze terug te brengen naar de AB Ticketshop tijdens de openingsuren (van maandag tem vrijdag tussen 10u – 18u).

Daarnaast zal ook het optreden op onder meer Rock Werchter (7 juli) niet plaatsvinden. Voor het Nederlandse Parkpop werd Dotan al vervangen door Jett Rebel.


11 april 2018
Kevin Vergauwen