Doel danst!

Het Doel Festival-team heeft de volledige line-up bekend gemaakt om alvast in de stemming te komen voor de eerste editie.

Het prachtige polderdorp Doel maakt zich op voor een bruisend nieuw hoofdstuk in haar rijke geschiedenis. De ervaren teams van Paradise City Festival en Klub Dramatik organiseren een fenomenaal openluchtfestival met vier podia op zaterdag 17 en zondag 18 september, midden in centrum van Doel. Verwacht geen vuurwerk of extravagante animatie; Doel Festival blijft bewust een kleinschalig festival met een eenvoudige productie die naadloos aansluit bij de unieke architectuur van de gemeente.

Wereldberoemde dj's zoals Donato Dozzy, DJ Dustin (Giegling), Dyed Soundorom & Evan Baggs, GiGi FM, DJ Nobu, Shifted, Nosedrip en Suze Ijó zorgen voor zinderende trips doorheen hun unieke platencollecties. Wie op zoek is naar een iets stevigere rave zal die vinden wanneer artiesten zoals MCMLXXXV, Hector Oaks, Ceephax Acid Crew of Sweely het podium opklimmen. Daarnaast zullen lokale talenten als Lola Haro, Emily Jeanne, Hill Men en Phara bewijzen waarom ze tot de beste dj's van het land behoren.

Tickets voor Doel Festival 2022 zijn vanaf 16 juni beschikbaar via www.doelfestival.be

17 juni 2022
Marc Alenus