Doe eens wild op Super Sauvage

Vergeet het Wilde Westen en ga naar het wilde oosten van België, de beste plek om te chillen en te genieten van live muziek met je tribe deze zomer!

 Van 16 tot en met 21 augustus neemt het festival Super Sauvage  je mee voor unieke concerten in onze hoteltuin. Op 16 augustus speelt Absynth Minded als trio, een dag later is het aan Blackwave, op woensdag komen Kids With Buns én The Haunted Youth, donderdag zingt Emma Bale de sterren van de Waalse hemel, op vrijdag passeert Novastar en afsluiten doen ze daar met Stikstof.

Tussendoor kan je de Daft Music Studios ontdekken, de werkplek van vele Belgische en internationale artiesten zoals Bazart, Portland, Lous and the Yakuza, Sigala, SONS, Amenra en vele anderen.

Super Sauvage, dat is dus een hele week vol festival vibes: sip van een drankje aan de zomerbar terwijl een dj zorgt voor de muzikale omlijsting, neem een plons in het verwarmd binnenzwembad met onderwatermuziek, leef je uit op een opblaasbare waterglijbaan, degusteer een lekkere hap aan de foodtruck en natuurlijk....geniet van de live concerten! En last but not least: de ochtend nadien wordt er gezorgd voor een hangover yoga sessie.

Meer info en prijzen op de website.

10 juli 2021
Marc Alenus