Djingel Djangel verleidt

Stilaan een vaste waarde in het Vlaamse concertlandschap, deze platenwinkel-annex-concertzaal.

Djingle Djangel pakt de komende maanden uit met een aantal bekende en nog te ontdekken namen.

Vaderlandse muziekgeschiedenis kun je op 14 januari meepikken met The Kids en op 24 maart met De Brassers. Beide concerten zijn uitverkocht maar op 27 januari kun je wel nog naar Belpopcoryfeeën Lavvi Ebbel.

Jonger grut als Siem Reap treedt aan op 20 januari (aangekondigd als 'Now What?' album release, maar dat album kwam eind 2020 al uit). The RG's kon je tijdens de eerste lockdown nog thuis meemaken via ons eigenste online daFestival, maar we hebben zo'n vermoeden dat je hen toch maar beter live hoort, ziet, voelt en ruikt. Op 11 maart spelen Harvesters, de uit de kluiten gewassen bluesrockband die vorig jaar al verraste op het Sjock Festival (toeval of niet, maar ook frontman Paul Lamont speelde op ons daFestival, als Lone Blue Heron).

De hoofdvogel van het Djingel Djangel voorjaar is ongetwijfeld Mark Eitzel van American Music Club. Erg vaak komt hij niet naar Europa en ook dit keer doet hij maar een handvol optredens. Eentje daarvan is dus in Antwerpen. Wij hebben onze tickets al op zak en naar 't schijnt zijn we niet de enigen. Don't sleep on this one, zoals men dan zegt...

Het volledige programma alsook vind je op de website van Djingel Djangel.

 

 

11 januari 2023
Christophe Demunter