DJ Muggs in de weer met MF Doom en Cypress Hill

DJ Muggs van Cypress Hill heeft duidelijk drukke dagen voor de boeg. Niet alleen staat er een nieuw project op stapel met MF Doom, ook een nieuwe plaat van Cypress Hill zou er in de stellingen staan. Over beide projecten liet Muggs zich uit op zijn Instagram-pagina. Met MF Doom zou hij het Soul Assassins-collectief nieuw leven in blazen, waarbij eerder ook Dilated Peoples, Prophets of Rage, La Coka Nostra, GZA en The Alchemist werden betrokken. De nieuwe plaat van Cypress Hill zou zelfs al afgerond zijn en heet, naar verluidt, 'Elephants On Acid'. Het zou de eerste plaat van de hiphoppers zijn sinds 2010. 🕷2018🕷#soulassassins #djmuggs #bnardartwork

DJ Muggs van Cypress Hill heeft duidelijk drukke dagen voor de boeg. Niet alleen staat er een nieuw project op stapel met MF Doom, ook een nieuwe plaat van Cypress Hill zou er in de stellingen staan.

Over beide projecten liet Muggs zich uit op zijn Instagram-pagina. Met MF Doom zou hij het Soul Assassins-collectief nieuw leven in blazen, waarbij eerder ook Dilated Peoples, Prophets of Rage, La Coka Nostra, GZA en The Alchemist werden betrokken.

De nieuwe plaat van Cypress Hill zou zelfs al afgerond zijn en heet, naar verluidt, 'Elephants On Acid'. Het zou de eerste plaat van de hiphoppers zijn sinds 2010.

🕷2018🕷#soulassassins #djmuggs #bnardartwork

Een bericht gedeeld door Dj Muggs_the_black_goat_ (@djmuggs_the_black_goat_) op 

29 december 2017
Patrick Van Gestel