DJ Krush naar Trix

DJ Krush is samen met DJ Shadow één van dé vaandeldragers van de experimentele, instrumentale hiphop. De in Tokyo geboren DJ Krush heeft een fenomenaal gevoel voor het mixen van plaatjes en het creëren van een eigen sound. De man kreeg in de jaren ’90 snel enorm veel appreciatie voor zijn muziek in de internationale clubscene en was één van de eerste dj's die zijn turntables ook echt als instrumenten ging gebruiken. Met releases op het toonaangevende triphoplabel Mo'Wax speelde hij samen met dj Shadow een grote rol in de ontwikkeling van experimentele, instrumentale hiphop. DJ Krush stond al op de grootste festivals als Glastonbury, Coachella, Monterey Jazz Festival, Sonar en Roskilde en werkte samen met artiesten als The Roots, Mos Def, Zap Mama, Guru en Questlove.

DJ Krush is samen met DJ Shadow één van dé vaandeldragers van de experimentele, instrumentale hiphop.

De in Tokyo geboren DJ Krush heeft een fenomenaal gevoel voor het mixen van plaatjes en het creëren van een eigen sound. De man kreeg in de jaren ’90 snel enorm veel appreciatie voor zijn muziek in de internationale clubscene en was één van de eerste dj's die zijn turntables ook echt als instrumenten ging gebruiken. Met releases op het toonaangevende triphoplabel Mo'Wax speelde hij samen met dj Shadow een grote rol in de ontwikkeling van experimentele, instrumentale hiphop.

DJ Krush stond al op de grootste festivals als Glastonbury, Coachella, Monterey Jazz Festival, Sonar en Roskilde en werkte samen met artiesten als The Roots, Mos Def, Zap Mama, Guru en Questlove.

Om de vijfentwintigste verjaardag van zijn carrière te vieren bracht hij met 'Kiseki' een gloednieuw album uit, verschijnt er nog een nieuw instrumentaal album en gaat hij op een wereldwijde tour die hem op 3 april ook tot in Trix brengt.

Tickets zijn te koop vanaf woensdag 20/12 om 10u.

Meer info? Hierzo!


 

18 december 2017
Philippe De Cleen