Diplo met nieuw materiaal naar Dour

Op 23 maart komt ‘California’ uit, de nieuwe ep van Diplo. De nieuwe ep is zijn eerste nieuwe werk sinds de ‘Revolution’-ep uit 2013. Diplo onthulde het artwork onlangs bij Jimmy Fallon, toen hij met Mø en Goldlink het nummer Get It Right speelde, dat ook op ‘California’ zal staan.    Ondertussen zijn er ook nog 2 andere songs van de ep bekend. Check hier het verrassende Look Back (ft. DRAM) en vanaf vandaag kan je ook naar Worry No More luisteren (ft. Lil yachty & Santigold) en in een moeite door de bijhorende clip bekijken.

Op 23 maart komt ‘California’ uit, de nieuwe ep van Diplo. De nieuwe ep is zijn eerste nieuwe werk sinds de ‘Revolution’-ep uit 2013. Diplo onthulde het artwork onlangs bij Jimmy Fallon, toen hij met Mø en Goldlink het nummer Get It Right speelde, dat ook op ‘California zal staan. 
 
Ondertussen zijn er ook nog 2 andere songs van de ep bekend. Check hier het verrassende Look Back (ft. DRAM) en vanaf vandaag kan je ook naar Worry No More luisteren (ft. Lil yachty & Santigold) en in een moeite door de bijhorende clip bekijken.


 
Diplo (geboren als Thomas Wesley Pentz) is stichtend lid van Major Lazer en werkte in het verleden al samen als producer met Beyoncé, Justin Bieber, Madonna, Bruno Mars,...
 
Je kan Diplo deze zomer aan het werk zien op het Dour Festival.

2 maart 2018
Marc Alenus