Di-rect start nu ook in Vlaanderen

Voor een feestje met deze Haagse rockers moet je op 30 november in De Roma zijn.

Wel veel kans dat ongeveer elke Nederlandse Antwerpenaar er ook zal zijn, want DI-RECT is in Nederland al meer dan twee decennia een begrip. Met een discografie om u tegen te zeggen en een trackrecord qua shows, waar je als liefhebber alleen maar van onder de indruk kan zijn. Om nog maar te zwijgen van de tours en shows op talloze festivals en evenementen. Kortom, je kan niet om DI-RECT heen.

De band gebruikte de bijzondere tijd van de lockdowns voor nieuw werk. Met naast de vertrouwde inbreng van Marcel Veenendaal, Spike van Zoest, Bas van Wageningen, Jamie Westland en Paul Jan Bakker nog meer muzikaliteit. Dankzij toetsenist Matteo Iannella, maar ook met de inmiddels bekende blazerssectie, die het muzikale plaatje helemaal compleet maakt.

Nu de band bij Greenhouse Talent zit voor de live shows, zal ook Vlaanderen wellicht zwichten voor het grootse geluid van deze goed geoliede machine. Zelf geloven ze er alvast in want de tweede single uit het weldra te verschijnen album heet OMG, It's Happening.

4 juli 2023
Marc Alenus