Desertfest België bevestigd

Vorig jaar, half mei, maakte de organisatie van Desertfest België bekend dat er geen Desertfest 2020 zou zijn, maar dat er hoop was op een volledige editie in 2021. 

En de bevestiging van dat nieuws is net binnen: het weekend van 15 tot en met 17 oktober zal de Antwerpse concertzaal Trix wederom Desertfest België ontvangen in zijn drie zalen. Maar dat is nog niet alles, want er is nog een toemaatje, op 30 oktober zal Desertfest nog een ééndags festival organiseren in de Gentse Vooruit, deze editie beperkt tot één dag, maar vanaf 2022 zal er in Gent ook een volwaardig Desertfest festival worden gehouden. 

De voorverkoop start op maandag 28/06, vanaf 14h, mensen die al een ticket hadden voor 2020 zouden van de organisatie al de nodige info hebben bekomen over het hoe en wat. Het zal ook op het moment zelf bekeken worden welke voorzorgsmaatregelen er nog genomen moeten worden, het is momenteel veel te vroeg om zich daarover uit te spreken. 

Of er tegen maandag al bands worden bekend gemaakt is nog niet duidelijk, maar we twjfelen er niet aan dat de organisatie haar uiterste best zal doen om het de alternatieve muziekliefhebber te plezieren. Hou ze in het oog: https://www.desertfest.be/antwerp/

26 juni 2021
Bert Gysemans