Desertfest-affiche is compleet

Tickets zijn volop verkrijgbaar, zowel weekend- als dagtickets.

Met de toevoeging van Enslaved (N), Quicksand (VSA), Kid Congo And The Pink Monkey Birds (VSA), Bushfire (D), Red Sun Atacama (Fr), Khan (Aus), Iron Jinn (NL) en de Belgen Black Mirrors, La Muerte, Fire Down Below, Astodan en Witch Piss is de Desertfest-affiche compleet. Al deze bands zullen een plaatsje krijgen tussen al eerder aangekondige bands als Shellac, Cult Of Luna, The Ocean en Eyehategod. 

Het slechte nieuws is dat de Europese tour van REZN geannuleerd is. De organisatie hoopt hen ergens in de nabije toekomst te verwelkomen. Maar ook al is de affiche compleet, Desertfest heeft nog een troef achter de hand: een laatste, zeer getalenteerde Belgische verrassing. Het project blijkt zo geheim te zijn dat er nog niets kan over gezegd worden. De organisatie zal eerstdaags een tipje van de sluier lichten. (Wie zich de Pink Room Black Sabbath-sessies van vorig jaar nog herinnert, weet waar we ons mogelijk aan kunnen verwachten).

Wie de verdeling van de dagen zoekt, verwijzen we best naar de webstek van Desertfest. Daar kan je alles nalezen en uitpluizen. 

26 juli 2023
Bert Gysemans