Dertig jaar Therapy?

Therapy? viert dertig jaar hits.

Om zijn dertigjarige jubileum te vieren brengt het eigenzinnige Noord-Ierse rocktrio Therapy? op 6 maart 2020 het album ‘Greatest Hits (The Abbey Road Session)’ uit via Marshall Records. Frontman Andy, bassist Michael en drummer Neil namen in de legendarische Abbey Road Studios twaalf van hun UK top Veertighits op, waaronder een aantal tijdloze Therapy?-anthems.

De productie was in handen van oudgediende Chris Sheldon, die al eerder met de band werkte voor ‘Troublegum’ (1994), ‘Semi-Detached’ (1998), ‘High Anxiety’ (2003) en het laatste studio-album ‘Cleave’ uit 2018.  De cd-editie van ‘Greatest Hits (The Abbey Road Session)’ komt met een tweede (bonus)disc, een "officiële" bootleg uit de persoonlijke archieven van de band. Deze bevat een selectie van vijftien (één song van elk van de vijftien studio albums van de band) niet eerder uitgebrachte live-opnames uit de periode 1990-2020. Hieronder staat de volledige informatie over de nieuwe release.

Op 25 maart speelt Therapy? in de AB, een dag later staan ze in Gebouw-T in Bergen-Op-Zoom en nog een dag later in Tivoli, Utrecht. Het wordt de dertiende passage in de AB en tickets kosten exact 1 euro per jaar dat de band bestaat…

22 januari 2020
Marc Alenus