Dertig jaar Lowlands-label op Dokrijk

Deze zomer brengt Dokrijk een seizoen gevuld met heerlijke muziek naar de historische site van de droogdokken van Antwerpen.

Van juni tot september worden er negen dagen en avonden gevuld met muzikale hoogtepunten. Eén daarvan is voorzien voor "The Palitos play Think Of One" op 13 augustus, waarbij drie van de originele leden na vijftien jaar terug samen op het podium kruipen!

Zo herdenkt Lowlands de dertigjarige geschiedenis als label en distributeur met 'Everything Is Low'. Sinds 1993 bereikte Lowlands een cultstatus door als waarlijke last-postmodernisten een assemblage van stijlenen artiesten naar voor te duwen gaande van commerciële successen als Buscemi, Booka Shade, Jazzanova, José González, Vive La Fête, Burial, A Brand en Daan tot meer obscure experimenten als Pierre Bastien,Roberto Musci, Iva Bittova en Anna Holmer. Op het podium vertaalt zich dat in een muzikale trip met onder meer The Palitos play Think Of One, Pierre Bastien, Heaven Hotel presents Rudy Trouvé & Elko Blijweert, Yves Demey (Eavesdropper), Dago Sondervan (Anton Price) en Nid & Sancy, aangevuld met sets door Lowlands Djs en eventuele surprises.

Tickets voor deze avond kan je hier bestellen.

25 juli 2023
Patrick Van Gestel