Derde editie van Pirate Farm Fest

Een beetje uitgekeken op de eenheidsworst van de Belgische festivals? Op zoek naar iets speciaals? Pirate Farm Fest biedt een waardig alternatief voor alle zielen, die hun gading niet meer vinden op de grote festivals.

 

De organisatie brengt voor de derde keer, een leuke mix van bluegrass, folk, blues, rock-'n-roll, psychobilly en punk op twee verschillende podia aan het terrein in de Beurtstraat te Tielt-Winge.

 

Vrijdag 29 juni mogen The Freeborn Brothers, The Detrimentals, Shotgun Sawyer, The Grave Brothers en Jimmy Chase aantreden. Zaterdag 30 juni worden alle registers opengetrokken met onder andere S.S. Web, The Hooten Hallers, Moonshine Wagon, Hopeless Jack, Tio Gringo en een hele rits andere bands. Voor de presentatie werd speciale gast Captain Catastrophy opgetrommeld, dat gaat daar vlammen geven in de Vlaams Brabantse velden.

 

Wie denkt dat hij met dit alles nog niet aan zijn trekken komt, is er voor de liefhebbers een Pirate Farm Fest Pre-Party in Hulshout, met op de affiche Serious Sam Barret en Shotgun Sawyer die de sfeer al eens komen opsnuiven.

24 juni 2018
Bert Gysemans