Derde album voor Too Noisy Fish

Op 18 januari 2019 verschijnt 'Furious Empathic Silence', het derde album van Too Noisy Fish via Igloo Records  

Too Noisy Fish is de ritmesectie van Flat Earth Society (Kristof Roseeuw, Teun Verbruggen) die zijn eigen koers vaart onder impuls van bandleader en pianist Peter Vandenberghe (tevens lid van Flat Earth Society).

Op de eerste single uit ‘Furious Empathic Silence’, klinkt de band inderdaad redelijk furieus en misschien ook empathisch maar helemaal niet stil. Vandenberghe lijkt vingers tekort te komen om alle gewenste toetsen in te drukken en de ritmesectie van drums en bas slaat en klauwt redelijk wild om zich heen, maar we zijn natuurlijk wel al wat gewend van hen. Beluister FID (Frederic In Doubt) hieronder.

Ook ‘Furious Empathic SIlence’ lag in de handen van producer Oz Fritz, bekend van zijn werk met Tom Waits, Herbie Hancock, Bob Marley en vele anderen. Direct na de release stelt Too Noisy Fish de plat voor op volgende plaatsen en data:

21 januari 2019, Handelsbeurs, Gent
25 januari 2019, Nona, Mechelen
5 april 2019, Hot Club De Gand, Gent
11 april 2019, Rataplan, Antwerpen
Krijg je niet genoeg vis? Ondertussen toert Too Noisy Fish samen met schrijver Dimitri Verhulst ook met het project NIGHTWATCH in België en Nederland. De speeldata komen tevoorschijn na een klik op de naam van het project.

19 december 2018
Marc Alenus