De Zwerver trakteert

Je hoorde het al aan de Studio Brussel-wedstrijd waarbij je massa's concerttickets kan winnen: het nieuwe concertseizoen is voor geopend verklaard!

Ook de kleinere clubs werken naarstig aan de voorjaarsprogrammatie. Zo zagen we een interessante lijst namen die de komende weken en maanden in De Zwerver in Leffinge zullen staan.

Op zaterdag 21 januari steekt het Engelse KEG het smal stukje zee over van Brighton naar Middelkerke om je kennis te laten maken met geflipte songs, die klinken alsof Black Francis werd ingelijfd als zanger bij Squid. Een weekje later is het Brusselse jazztronicakwartet Bandler Ching er te gast. Meer daarover vind je hier.

Op 11 februari neem je best je oordoppen mee naar Leffinge voor het zootje postpunkongereld van Girls In Synthesis. En wie weet zijn die dingetjes evenmin overbodig voor de passage van Thurston Moore Group (ja! Thurston Moore Group) op 13 maart. De ticketverkoop voor dat laatste concert gaat naar verluidt hard. Ook voor Meltheads (18 maart), Vive La FĂȘte (25 maart) en Noordkaap (1 april) wacht je best niet te lang.

Voor het concert van Bandler Ching wacht je dan weer best niet te lang om een mailtje te sturen naar win@damusic.be, want voor dat concert mogen we van de sympathieke mensen in Leffinge drie duotickets weggeven.

De volledige kalender vind je op de website van De Zwerver.

10 januari 2023
Christophe Demunter