De traditionele openingsdag van Pukkelpop

Heb jij een combi of een ticket voor de vrijdag, dan ben je welkom op donderdag voor de hoogdag van de Belgische muziek (met hier en daar een Nederlands randje).

Zoals altijd is het de moeite waard om na het opzetten van je tentje op de donderdag voor Pukkelpop al even naar de wei af te zakken. Die is dan nog wel niet helemaal open, maar er spelen al heel wat leuke namen van dichtbij. Dit jaar geven vijfentwintig acts het beste van zichzelf, zijnde:  Brihang, Coely, Equal Idiots, Portland (hopelijk dit jaar echt); Bizkit Park, Meltheads, Aili,  Bob Uit Zuid, ILA, Gotu Jim, Cristian D,  Omdat Het Kan & Average Rob, Nina Black, séa, Flo Windey ft. SkyveAbeja TraxKlaps, Hindu Radio DJs, Milan Evens, Olly Ameen, Piaggio Disco Club, Primate B2B Captain Bass, Prinsezy, Tola OG, Violently Happy en The Boiler Boys.

En er is meer, want ook voor de slotdag maakte Pukkelpop nog een naam bekend, die van de Duitse elektronicoreband Electric Callboy.

Pukkelpop 2024 vindt plaats van donderdag 15 tot en met zondag 18 augustus. Er zijn enkel nog dagtickets voor de slotdag beschikbaar. Meer informatie vind je op de website van Pukkelpop.

19 juni 2024
Marc Alenus