De jonge wolven van Flagey

Vanaf donderdag 24 september start een nieuwe concertreeks.

Flageys Jonge Wolven zijn net afgestudeerde en jonge muzikanten, die van Flagey de kans krijgen om voor het eerst op een podium te staan – met een klassiek concert, jazz of wereldmuziek – om dan gemakkelijker de stap te zetten naar het professionele circuit. Deze reeks wil een schijnwerper richten op de "jonge wolven" die nu in de kou blijven staan en hen opnieuw een toekomstperspectief bieden.

De optredens van o.a. Lũpḁ Gang Gang Quartet, Naima Joris en Angelo Moustapha vinden plaats om 18.30 u. op donderdagavond als een afterworkevent, om op een prettige manier de avond te beginnen. Flagey stelt de zaal met technische ondersteuning ter beschikking. De opbrengsten gaan integraal naar de muzikanten. Tickets kosten 10 euro. Door een ticket te kopen steunt het publiek jonge artiesten op een cruciaal moment in hun carrière: het moment waarop ze uit de schaduw voor het voetlicht treden.

De reeks vult het herfstseizoen verder aan. Met deze nieuwe springplank voor jonge artiesten bewijst Flagey zich meer dan ooit als het muziekhuis bij uitstek, als open en inclusieve plek waar talenten worden ontdekt en gevestigde namen weerklinken. Alle optredens en info vind je hier.

24 september 2020
Marc Alenus