De HAM Sessions komen eraan

Binnenkort duiken de HAM Sessions weer op, een jaarlijks mini-festival met een muzikale mix die vrijwel nergens elders te horen is. 

Het festival vindt plaats in een stadstuin in Gent en is een graadmeter voor jong en nieuw talent. Onder meer Nordmann, Black Flower, Stuff, Too Noisy Fish, De Beren Gieren en Schntzl waren al te gast.

Ook de data voor de aankomede editie zijn al bekend. Noteer alvast zondag 28 mei, zondag 4 en maandag 5 juni in de agenda.

Op het programma: Laughing Bastards, Chris Joris Home Project ft Naima & Yassin Joris en Hus & The Next Generation op 28 mei; onder meer Thunderblender, Les Chroniques De L'Inutile en Ben Sluijs Quartet op 4 juni en Brain // Child ft Bo Van Der Werf, Fabrik (met Mark Schilders) en het Ghent Folk Violin Project daags nadien.

Bovendien organiseert men ook AchterHam. Intieme sessies voor een beperkt luisterpubliek en dat twee maal in het voorjaar en twee maal in het najaar. Daarvoor werden Compro Oro (23 april) en Bone - A Tribute To Steve Lacy (7 mei) al gerecruteerd.

5 maart 2017
Philippe De Cleen