De eerste vijf podia van DTRH24 compleet

Het puzzelen kan beginnen!

De eerste vijf podia van DTRH24 compleet

Met de nieuwste vijf namen voor Down The Rabbit Hole, zijn de belangrijkste podia compleet. Het eerste deel van het blokkenschema is ook compleet, dus wie tussen 5 en 7 juli naar Beuningen afzakt, kan al beginnen puzzelen.

Bij de nieuwste vijf al zeker één bekende naam trouwens, want Gentenaar Bolis Pupul zal zijn nieuwe plaat voorstellen aan onze noorderburen. Die krijgen ook de boze Noord-Ieren van Kneecap over de vloer net als de veel bravere Sammy Rae & The Friends, de Australische powerriffrockers The Southern River Band en - uit eigen land - de straffe Naomi Sharon. Deze Rotterdamse singer-songwriter tekende als eerste vrouwelijke artiest bij het platenlabel van Drake en verovert in straf tempo de wereld met hypnotiserende, genre-overstijgende soul.

Ontdek alle namen voor het festival hieronder.

De komende tijd wordt het blokkenschema verder aangevuld. Lees alle info over het programma tot nu toe op downtherabbithole.nl en kom alvast in de stemming met de DTRH24 Spotify-playlist.

Nu zaterdag 4 mei om 11 uur gaan de laatste tickets voor DTRH24 in de verkoop. Dit zijn kaarten die eerder zijn vrijgevallen en tickets die niet door sponsors zijn gebruikt. Er kunnen zaterdag maximaal twee tickets per persoon worden besteld via Ticketmaster.

1 mei 2024
Marc Alenus